Baby Showers

babyshower cadeau

 

Een babyborrel vindt meestal plaats een of twee maanden voor de verwachte of eerste verjaardag van de baby. Traditioneel wordt de baby niet cadeau gegeven, maar is het een geliefd onderdeel van de festiviteiten. Het evenement is gewoonlijk een bijeenkomst van familie en vrienden van de aanstaande moeder om haar nakende komst te vieren. (Het is ook mogelijk dat er veel meer dan één baby wordt gevierd tijdens een shower).

Historisch gezien worden de meeste babyborrels vlak voor het laatste zegetijdstip gehouden in het huis van de gastvrouw, een evenement om “de overgang te sussen”. Deze bijzondere gelegenheid kan een beetje te luidruchtig worden voor de aanwezigen, en dient dus vaak als een soort genderspecifiek “hoe goed hebben ze het dat jaar gedaan?”-feest.

Voordelen van baby shower festiviteiten

Naast speciale artikelen voor de aanstaande moeder, zijn er verschillende andere groepsvoordelen verbonden aan de viering. Babyshowers zijn nuttig voor het doornemen van verschillende hulpmiddelen voor aanstaande moeders. Er zijn moeder en baby groepen die moeders bij elkaar te zijn als ze in verwachting zijn, het aanbieden van hen waardevolle steun tijdens deze tijd. Ook, veel baby shower vieringen plaatsvinden ‘s nachts, die kan geweldig zijn voor degenen die kunnen worden reizen.

Babyshowers zijn weliswaar van oudsher een informele aangelegenheid, maar ze kunnen ook leuk en feestelijk zijn. Ze worden vaak geassocieerd met bruiden en hun relaties, wat de reden kan zijn waarom bruiden en hun vriendinnen het krijgen van een baby over het algemeen op latere leeftijd vieren, vooral na de leeftijd van 20 en 25 jaar. Een baby is vaak de beloning voor jaren van feestvieren, en degenen die de baby shower bijwonen zijn meestal blij om hun stress opzij te zetten en deze dames voor een dag tegemoet te komen.

Naast een trifecta van voordelen, zijn er verschillende regels en tradities verbonden aan een baby shower. Babyshowers vinden altijd plaats in de laatste week van de zwangerschap.

Individuen kunnen een baby shower hosten in hun eigen huis, en degenen die van plan zijn om een baby shower te hosten zijn vreselijk gemaakt om uitnodigingen familie en vrienden te bevestigen. Zij moeten doen de douche in het geheel op tussenliggende plaatsen om gevaar van inbraak of brand te verminderen, aangezien het niet gebruikelijk voor gasten om te lopen in een veilig huis en later gaan op jacht om te oordelen een uitnodiging veilig te openen. Ze moeten ook voor te bereiden tal van baby cadeau manden te geven aan de gasten of de moeder te zijn om haar te bedanken.

Op veler verzoek stellen veel restaurants of cateraars babyborrels beschikbaar in hun faciliteiten. Dit bespaart de gastvrouw een hoop werk en zorgt ervoor dat ze alle voeding kan gebruiken die ze van plan was voor te bereiden voor de shower’. 2-3 uur voorafgaand aan de datum van de shower zijn zeer aan te bevelen voor zakelijke instellingen, zoals banken of bedrijf of woonplaats waar de lunch kan worden overwogen, omdat de viering werd gehouden voor een groep vrouwen. Indien de gasten echter van buiten de stad komen, moet je langer wachten om deze evenementen te regelen, minstens 2-3 weken op voorhand.

Een koliekbui is normaal gesproken geen babybui, maar doet zich voor wanneer een zwangere vrouw tekenen van een ongewone emotie ervaart: extreem huilen, sterke winderigheid of een extreem opgeblazen gevoel. Een koliekbui volgt meestal op een afspraak met de verloskundige. Zwangere vrouwen met deze aandoening wordt aangeraden in het derde trimester zwanger te worden. Aangezien er geen bijzondere manier is om deze aandoening te verlichten, wordt de zwangere vrouw aangeraden voorzichtig te zijn met het veranderen van houding om buikpijn te verminderen, wat vaak niet noodzakelijk de oorzaak van een koliekbaby hoeft te zijn. De meeste mensen gebruiken drukpunten op de blote dijen om de druk te verlichten, en de buik te helpen om terug in de baarmoeder te duwen. Sommige vrouwen hebben in zoveel posities gelegen dat de druk op de onderste ruggengraat wordt verlicht. Soms worden massages gebruikt om de spieren te ontspannen.

Anderzijds kunnen laat geborenen last hebben van winderigheid of winderigheid. Deze baby’s voelen zich vaak ongemakkelijk in swaddling en vinden het moeilijk om schoon te zijn. Hoewel moeders geen last hebben van kolieken en meestal producten kunnen gebruiken om het ongemak te verlichten, maakt deze hevige pijn het belangrijk ervoor te zorgen dat de gastvrouw verdovende schoenen draagt om haar optimaal comfort te bieden. Ook is uitslag langs de benen het enige symptoom van koliek in het latere stadium van de zwangerschap, maar gas kan zich ook in het gezicht vastzetten of de vorm aannemen van een voetuitslag of diarree, ook al heeft een moeder die borstvoeding geeft geen last van precies dezelfde symptomen.

Wie kan zijn zwangere vrienden en familieleden bijstaan om de angst en het ongemak van koliek bij baby’s te verminderen?

Moeders die de stress hebben ervaren die baby’s kunnen veroorzaken op de maag, moeten bekend staan om de emotionele en fysieke druk die gewoonlijk gepaard gaat met de geboorte van een baby. Het hebben van buikpijn is niet anders dan een persoon die van streek of ziek is.