De geschiedenis van Sokken

Sokken online

In het Verenigd Koninkrijk is het woord sokken een algemeen woord voor alle schoeisel dat 3 tot 4 ues wordt gedragen zonder hiel. Het lijkt erop dat mensen zich tegenwoordig meer bewust zijn van wat ze dragen en niet meer van wat ze jaren geleden droegen.

Het Office of Fairways heeft bepaald dat sokken 15 cm (6 inches) boven de enkel moeten zijn voor paardrijden, 10 cm (6 inches) boven de knie voor alle andere betrokken evenementen, deze maatregel is overgenomen in de sportarena en hardlopers hebben de nieuwe voorkeuren overgenomen.

Onder Atletisch schoeisel is er een categorie “ither poles’ spun”. Het vroegste idee van atletische sokken was ooit beperkt tot het dragen van de voet door in het kledingstuk een kattenpootje te steken, waaruit een opgerolde veer werd gesponnen, waarna men het kledingstuk op de grond liet vallen. Eindelijk de ware wetenschap van de atletische sokken, met inbegrip van de uitvinding van Lycra, Elk sportevenement wordt nu aangegaan met veel innovatie, zowel in de klassen van Greco-Romaans, Worstelen (het vangen van een bal), boksen, hek- worstelaars, aerobic dans, badminton, Baseball, Road running,ockeyogging en nog veel meer.

Sok Regels

Er zijn 2 sets regels met betrekking tot sportsokken; de eerste met betrekking tot de samenstelling van het kledingstuk en de tweede met betrekking tot het dragen ervan. De regels hebben betrekking op het wassen en drogen, de kleuren, stijlen, enz. Wat de kleuren betreft; wol, katoen, beide, kleurstoffen en afwerkingen kunnen worden gebruikt. Wanneer een nieuwe kleur gewenst is, wordt daaraan de voorkeur gegeven.

Met het veranderen van de tijd, zijn de voorkeuren van de mensen mee veranderd. De gebruikte kleuren zijn niet langer beperkt tot de rustieke tinten, bruin, grijs, zwart, enz. met zetmeel zijn weg naar de toppen (dat wil zeggen Rood, Warmte, Golden, enz.). plassen en gekleurde broeken zijn “in” met atletische, en niet-sportsokken. Om de look van de outfit te versterken, mogen 2 of 3 kleuren worden gebruikt. Ook kan het aantal kleuren oplopen totanky, funky, retro en mix ‘n match.

Sportspouses, d.w.z. ondergoedfabrikanten, ontwerpen en produceren gekleurde, gebloemde, bet- bijpassende, leuke sokken met verschillende patronen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Het meest ‘in- ding’ als het op sokken aankomt, is hun verscheidenheid. Er is geen voorgeschreven koffer, alleen maar go- get- stola’s, set- apart, mix- n- match, etc. Zulke sokken zijn niet alleen leuk, maar ook doelgericht. Afhankelijk van hun keuze en voorkeur, kunnen ze worden gedragen, gedrapeerd, geknoopt, geknoopt op verschillende manieren rond de taille, armen, benen enz.

Sportspouses zijn een grote hit geworden bij mensen die er veel tijd, geld en ook energie in steken om ervoor te zorgen dat ze ‘in- sync’ zijn met de laatste trend. Hoe meer inzicht, hoe unieker, gekker of vreemder, hoe meer vraag naar dit soort sokken in de markt.

Sokken zijn niet beperkt tot een saaie noodzaak; ze zijn een modestatement geworden, een leuk bijstatement, een eenheid die wordt verkocht om uw stijl aan te vullen, te verbeteren, te laten zien en natuurlijk iets toe te voegen aan uw kleding, uw persoonlijkheid en ook uw manier van lopen, waardoor alle klassen worden geëngageerd.

©

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)