Glitter make-up

Glitter

 

Wat is er met glitter? Kunnen ze gevaarlijk zijn? Kunnen ze schadelijk zijn voor mijn huid? Laten we dat eens uitzoeken.

De glinstering is een synthetisch polymeer dat kan worden aangetroffen als onderdeel van plastic, karton en kleding. Bij de vervaardiging wordt plastic gesmolten en gegoten tot een fijngemalen vaste stof. Nadat het polymeer is afgekoeld, wordt het afgesneden en gebruikt als decoratief vulmiddel in de verwerkende industrie. Een bijzonder fijne kwaliteit acrylpolymeer wordt gebruikt in theaterkostuums en is niet poreus, wat betekent dat het kan groeien op poreuze oppervlakken zoals huid, haar en kleding.

Het is door de verwijzing van acryl naar polymeer dat een schittering kan worden toegevoegd aan minerale make-up. Eigenlijk is de schittering in dit geval slechts een gloed, een weerkaatsing van de ongerepte reflecterende kwaliteiten van vers gepolijste naakte mineralen. Een zuiver ongeraffineerd product kan niet kunstmatig worden gekleurd of getint en zal helder en mooi blijven.

De schittering die te vinden is op handgemaakte minerale make-up bases komt van micro-minerale imperfecties die organisch voorkomen op de aarde. De fonkeling is een oplichtende eigenschap die de gegroeide mineralen doet stralen wanneer ze worden bekeken. Vergeleken met de typische goedkope synthetische stoffen die op de markt te vinden zijn, wordt de schittering die op minerale make-up te vinden is, beschouwd als een natuurlijk product en ook als een gezonder alternatief.

Minerale make-up helpt ook de huid fris te houden. De Food and Drug Administration (FDA) heeft dit goedgekeurd als een veilig alternatief voor make-up en andere cosmetica. De minerale make-up is door de FDA goedgekeurd voor gebruik zonder schadelijke effecten op de huid. Het wordt vervaardigd als een fijn poeder en vermengd met een verscheidenheid aan natuurlijke anorganische kleurstoffen.

Minerale make-up bestaat al 30 jaar en is op de markt al lang een begrip in de schoonheids- en cosmetica-industrie. Vandaag de dag draagt het deze reputatie voort en blijft het groeien in populariteit en frequentie van distributie.

Dus, wat kun je verwachten van minerale make-up?

Minerale make-up wordt in verschillende formules aangeboden. Zo zijn er de droge mineralen, de milieuvriendelijke ultrafijne poeders, de olievrije basissen en de minerale cosmetica met een dekking op vochtbasis. Men kan kiezen uit alleen de tinten of kiezen voor een volledige bescherming.

Sheer cover glow foundation is de meest voorkomende soort minerale foundation. Het is het beste voor mensen met een normale tot droge huid. Het kan nat of droog worden aangebracht voor het beste resultaat, en biedt een verscheidenheid aan tinten van licht tot donker.elementen, variërend van lichte tot matige lagen tot opbouwbaarheid.

Aan de andere kant van het spectrum wordt de broze, poreuze huid versterkt met minerale foundation. Ondanks zijn minerale status is het een gladde en volledig dekkende make-up die geschikt is voor alle huidtypes.

Naked minerals helpt u een “barely there” look te bereiken. Deze foundation is geschikt voor vrouwen met een drukke, actieve levensstijl, is waterbestendig en hypoallergeen. De opbouwbaarheid van nude mineralen is ook een sterke troef voor vrouwen die verschillende looks willen uitproberen zonder zich zorgen te maken over een zware, onnatuurlijke look.

Extreem gepigmenteerde kleuren voor de herfst- en wintermaanden zijn weer in de mode. Deze losse poeders, ook bekend als Naked Colors, bevatten donkere ijzeroxiden die warmte absorberen, waardoor ze geschikt zijn voor vrouwen met een vette of zelfs gevoelige huid.

Ondanks hun voordelen, zijn naakte mineralen niet zonder gebreken. Vaak kunnen naakte mineralen de poriën verstoppen, en zijn ze te droog om dagelijks te gebruiken. Fabrikanten zijn zich bewust van deze tekortkomingen en daarom zijn er veel dekkende crèmes met mineralen op de markt. Deze moeten echter vaak worden gereviseerd om te voorkomen dat de crème begint te oxideren, een proces dat voortijdig kan plaatsvinden als gevolg van overmatig gebruik.

Sheer cover make-up, die zuiver mineraal isCover make-up is geschikt voor alle huidtypes. Het enige nadeel is dat het voor sommige kopers een beetje te duur kan zijn.

bareMinerals Nicholasashes zijn “een modern wonder in minerale make-up!” De Nicholasashes zijn lichtgewicht, bedekken littekens en bieden UV-bescherming.

Voor vrouwen die functionele make-up willen die goed is voor hun huid, leveren Nicholasashes in schatten.

Noem me een perfectionist, maar ik kan niet achterover leunen en zoiets voorbij laten gaan. Ik moet het negatieve positief laten worden en gebruiken wat ik als gebrekkig heb beschouwd. Ik moedig u aan hetzelfde te doen. Wat zijn uw beste hulpmiddelen om de perfecte look te bereiken? Laten we de manieren tellen:

1. Geweldige huid – Om zeker te zijn van het uiterlijk dat u wilt, moet u ervoor zorgen dat uw huid gezond is. Doe je best om ervoor te zorgen dat je huid vrij is van verschillende tekenen van huidveroudering, zoals rimpels, gezwollen ogen, of ruwe huid, en littekens.

2. De tijd terugdraaien: – Het is u waarschijnlijk opgevallen dat er een aantal beroemdheden zijn die er tientallen jaren jonger uitzien dan in hun twintiger jaren.