Handgemaakte Juwelen

 

Juwelier Rotterdam

Toen ik de draad aan het lezen was, stelde ik vast welke ontwerper erachter zit (uit mijn onderzoek) en het bleek dat het clutch designer is die achter de rage zit. Het is lang geleden dat ik daar voor het laatst juwelen heb gekocht. Het is een vrij bekend feit, maar met een vingerknip waren ze slechts een klik verwijderd. Dat klopt, ik klikte op mijn kredietkaart en in luttele seconden werd ik verblijd met gooi ter waarde van prachtige juwelen.

Ik heb gezocht naar makers van modejuwelen, veel te veel om op te noemen en toch ben ik erin geslaagd om het terug te brengen tot ongeveer drie of vier. Onnodig te zeggen dat het een van de meest lonende en verslavende highs van online winkelen is, maar niet vanwege het geld. Kammen door de collectie van prachtige stukken een ding vond ik dat elk was absoluut prachtig en op geen enkele manier, wat dan ook, gelucht op geen enkele manier, vorm of vorm. Top cijfers voor cool en echt ambachtelijke stukken.

In het afgelopen jaar ben ik helemaal enthousiast geworden over het kopen van juwelen uit India. De verscheidenheid, de techniek, de look, het gevoel, het is gewoon dat ze er absoluut prachtig uitzien. Het is mijn persoonlijke gevoel dat juist alle Indiase juwelen mij het gevoel geven dat ik het mooiste meisje van de wereld ben dat in volmaakt comfort en trots op de wind rijdt. Eén sieraad in het bijzonder trok mijn aandacht. Het is een ring met draken erop geprint. Hij voelt perfect en comfortabel aan op mijn huid en in combinatie met een roodgloeiende steen brengt hij me op een hoogspanningsniveau van mijn humeur en mijn liefdesleven. Dat spelt liefde, passie en vertrouwen, een moderne definitie van liefde.

In het Indiase subcontinent dragen de mensen zonder duim meestal de traditionele manier van kledij, hetzij in de heilige stad, hetzij thuis en voor vrijetijdskleding. De meeste vrouwen dragen aantrekkelijke en sexy bikini’s, laag uitgesneden topjes en korte rokjes. Mannen gaan gekleed in salwar kameez, broeken, churidars en ja, zelfs stropdassen. (riemen in het geval van mannen) De fundamentele en de eenvoudigste reden voor dit is: “Wij hebben geen tenen”

Als ik dus zeg dat ik alleen maar traditionele kleding draag, begrijpen de mensen dat heel goed. Het is gewoon dat hun kleding veel aantrekkelijker is dan mijn ietwat pretentieuze criteria. Ik denk dat het gewoon is dat hun kledij subtieler is. Een andere reden is dat: “handgemaakt – dat ben jij”

Het was eigenlijk mijn overtuiging dat handgemaakte is eigenlijk eenNon-Ethicalatches.But dankzij mijn langdurig onderzoek op het web, ben ik te weten gekomen dat er geen dergelijke normen waar te maken met handgemaakte sieraden makers. Het is moeilijk om normen te vinden tegen handgemaakte producten in feite, veel van dergelijke producten krijgen een toenemend aantal fans en klanten met elke dag die voorbijgaat.

In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld is de aan- en verkoop van handgemaakte zilveren artikelen de laatste jaren sterk gestegen. In het verleden was de verkoop van deze producten zeer minimaal, maar nu zijn handgemaakte zilveren juwelen de traditionele Brics aan het doorkruisen.

De website voor zilveren sieraden Esurance bijvoorbeeld is gespecialiseerd in handgemaakte zilveren producten, met een team van hooggekwalificeerde, goedgebekte en christelijke ambachtslieden. Dat klopt, ze besparen letterlijk een ton geld op volledig gemaakte artikelen door echte ambachtslieden een bruto salaris te betalen! En toch slagen ze erin om dagelijks batch na batch prachtig ingewikkelde sterling zilveren juwelen te produceren die gegarandeerd in de smaak zullen vallen bij elke vrouw, echtgenote, moeder, dochter, zus, klant of cadeaugeefster.