Hoe kies je het juiste naaipatroon

Naaipatronen kopen

 

Naaipatronen zijn een van de belangrijkste dingen waarin je kunt investeren naast mooie dassen, jurken en schoenen. Ze markeren je persoonlijkheid en jeressa profiel. Of je nu een professional, student, of een alleenstaande moeder bent. De naaipatronen die je kiest kunnen je hele garderobe beïnvloeden en persoonlijk maken, in plaats van een algemene winkel-achtige selectie.

Net als elk product moeten patronen worden bestudeerd voordat je op de actieknop drukt. Dat betekent dat je moet weten welk patroon het beste bij je past? Bijvoorbeeld, als je een flexibel bovenlichaam hebt dat schouderbanden, broeken, leggings, en wat dan ook aan kan. Dan moet je een patroon kiezen dat beter bij je anatomie past. Er is een klein verschil of je een kleine of grote bent. De grotere patronen passen bij de grotere, terwijl de kleinere bij de kleinere passen.

Deze professionele patronen zijn afkomstig van particuliere ontwerpers en zijn afgestemd op individuele voorkeuren. Het zijn beproefde modellen, dus men vertrouwt op hun deskundigheid. Breisels, korsetten een drape halslijnen, sexy vesten en andere patronen worden op modellen gedessineerd om ze interessanter te maken.

Er zijn een aantal dingen gemeenschappelijk in deze patronen:

o De kleuren worden over het hele kledingstuk aangebracht, zodat ze opvallen o De motieven worden weergegeven in dicht bij elkaar liggende kleurdiepten. want hoe donkerder de motieven, hoe groter het contrast tussen kleur en textuur o De extensies zijn van gaas of kant, die met de computer zo zijn uitgesneden dat ze passen bij het patroon van het hele kledingstuk.