Notitieboek

een vrouw gebruiken en te typen op laptop met lege witte desktop scherm - notebook stockfoto's en -beelden

Maak indruk op uw favoriete maatschappelijke kwestie met een gepersonaliseerd notitieboek.oodles Photo Paper Choices: Branding gaat niet alleen over het kopen van het beste papier van hoge kwaliteit. Fotopapier is een ander veelzijdig product waarop op verschillende manieren kan worden bedrukt. Van je eigen foto's tot stilstaande foto's, tot direct contourende pintbrillen, om D gratis informatiepakketten in kleine lusjes papier te binden. De keuze is aan jou.

Brand in Focus: Een notitieboek op maat gemaakt vanrate is geschikt voor het vermarkten van promotionele producten en weggeefacties op beurzen. De mogelijkheden zijn eindeloos, de betaalmeesters zijn berucht. Wat betreft weggeefacties op beurzen, zoals visitekaartjes, folders, overhemden, alles is mogelijk, het woord is er.

Aangepaste notebooks kunnen ook verwijzen naar gebruikte notebooks van welke aard dan ook, nieuw of tweedehands. De kwaliteitsniveaus zijn niet beter dan die van goed papier, gerecycled materiaal en thevouskered printing of Tie Dyes.

Wat is het materiaal dat voor de printer wordt gebruikt om de fotokwaliteit te creëren? Het kan elk digitaal afdrukmateriaal op de markt zijn tot inkt van oude kwaliteit die in oude zakelijke printers wordt gebruikt. De gebruikte inkten kunnen elk van de aquarelafdrukmaterialen zijn, meestal de beste kwaliteit van de originele pigmentinkt die wordt gebruikt bij zakelijk afdrukken, of een fotokopie van de originele inkt.

Voor de milieubewuste mensen kan elk van de op chemicaliën gebaseerde kleurstoffen worden gebruikt in plaats van de pigmentinkt. De kunst is om het canvas zo te kleuren dat het echt afwijkt van de originele kleur.

Meestal wordt het canvas bedekt met een plastic achterkant, die het canvas beschermt en stabiliteit geeft tijdens het transport.

Gebruik bij het bestellen kleurcodes of gelijkwaardige meettermen. Geef bij het bestellen ook voldoende informatie over maat, gewicht, etc. Scan en e-mail uw bestelformulier als u een printer heeft en wijzigingen wilt aanbrengen. U kunt ook een pdf-versie van het formulier scannen en e-mailen. Gebruik een pdf-printer om een ​​pdf-versie van het bestelformulier te e-mailen.

U kunt uw verzendlabel met de platte kant op de bodem van de canvasdoos plakken of in de linkerbenedenhoek van de doos plakken en de hoeken vastzetten met een boekhanddoek.

Vergeet niet de afmetingen van het canvas en de doos mee te nemen, zodat ze tijdens het inpakken nauwkeurig kunnen worden gemarkeerd. Het verzendproces zal enigszins verschillen van de manier waarop u het in een winkel zou doen, omdat het niet wordt opgerold zoals de normale, vierdimensionale afdrukprocessen op canvas.

Wanneer al het bovenstaande is voltooid, bent u op de goede weg, en hartelijk dank voor het lezen van dit artikel!