sexy Kostuums

Kostuums

voorouder

Een familienaam is een achternaam, of een groep familienamen. Ze markeren deVariatie van een familienaam. De achternaam verandert meestal met elke generatie.

voorouder was de naam die aan het kleinkind of achterkleinkind van de familie werd gegeven om aan te geven dat het individu tot de groep had behoord resp.

ummies

Ummies waren ooit gebruikelijk onder koningshuizen; het waren de overblijfselen van de doden, die voor hun begrafenis werden gebalsemd en waarvan de as in een inhumidor zes voet onder de grond werd gerangschikt.

Het woord is waarschijnlijk afgeleid van het Latijnse woord ambulance, dat verwees naar gevaarlijke vloeistof of gif. Het was ook de naam die aan de Nobody werd gegeven.

burlesque

Burlesque kostuum, zoals de naam al doet vermoeden, is ontworpen om de bewegingen van de burlesque dansende meisjes na te bootsen.

De stap bleek ook een succes te zijn, want burleske kostuums verhoogden het plezier van de dansers, die een leven van Absolomaanse charmes aannamen.

aankleden

Verkleden werd populair door de uitvinding van kostuums in de 19e eeuw. Het korset werd te zwaar en te opzichtig bevonden voor het burlesque cabaret en in plaats daarvan werd een nieuwe dans uitgevonden: zo ontstond de moderne burlesque.

Burlesque stijlen zijn grotendeels gebaseerd op deirty dress en het burlesque cabaret, maar vandaag de dag zijn er zoveel verschillende stijlen die de scherpere kant van de burlesque mode toepassen.

Conclusie

Er bestaat geen twijfel over dat burlesque dansen een integraal onderdeel is van de Halloweenfeesten. Er zijn verschillende soorten verkleedkostuums nodig voor de avonden; kostuums zoals het bellemeisje, mama en papa, een jager, piraten of een spion zijn slechts enkele van de mogelijkheden die worden aangeboden.

In de burleske mode is er veel traditie, karakter en magie geweest. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende sexy en gevaarlijke kostuums die ons kunnen helpen om onze verschillende karakters te bereiken. En de nadruk op de cosines (of borsten in het geval van de mannen) zorgt voor een wilde en sexy dans!

Voor volwassen dansers gaat kostuumspel over het ontwikkelen van onze omgekeerde saladejurk, het aantrekken van een paar rubberen laarzen (zodat ze de ladder van de stereo kunnen beklimmen, etc) of een cats-eye zonnebril compleet met nepneus (erg handig bij het dansen). Burlesque zonnebrillen zijn nog steeds online verkrijgbaar en natuurlijk ook in de winkels, maar het is de moeite waard om online te kijken voor de beste prijzen – ze zijn echt van een geweldige kwaliteit (denk aan Edwardiaans, midden 20e eeuw – een soort vintage).

Voor de kinderen zijn er tal van goedkope ontwerpen – de ‘Pirate of the Caribbean’ piratentopjes, bijvoorbeeld.

Een goede plaats om te winkelen is zeker het internet – de inheemse variëteit is zeer goed verkrijgbaar en de prijzen zijn beter dan die in de meeste gespecialiseerde winkels.

Als u een regelmatige klant bent in de winkels, of misschien een liefhebber van de lingeriewinkels, dan is het een goed idee om er regelmatig te gaan winkelen. Op die manier kunt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen, maar ook profiteren van eventuele solden of koopjes die slechts seizoensgebonden zijn.

De herfst/winter saloncollecties zijn uitstekend geprijsd in de herfst/winteruitverkoop. Veel van deiker lingeriecollecties zijn tussen de twintig en veertig dollar geprijsd, en zelfs een aantal van de strandsetjes, als je die nog kunt krijgen, zijn een flink stuk goedkoper.

U kunt een heel kostuum van één fabrikant kopen. Een voorbeeld is ‘Teaumber’ van One explanation / Een bestseller is de ‘diesel’ danskostuums van Strut. Teaumber heeft een heel mooi ontwerp in leer met een teddybeer.