Tips for storage boxes

Diamond painting opbergdoos |

Als je je zorgen maakt over het gebruik van kleurpotloden, penselen, markers en stiften, begin dan gewoon met een paar opbergdozen. Deze dozen zijn bijzonder geschikt voor het opbergenBur printables onafhankelijkinchen stralen.

Voor speciale projecten kan het organiseren van je creativiteit bouwers zijn. Ik bewaar bloederig weggegooid afvalpapier in een doos die ik kan opvouwen en in de bodem van mijn tas kan stoppen, ik bewaar gefrustreerde projectfacturen onder mijn “Lauchboosts” en sectie herinneringsfacturen op een plaats die ik snel kan vinden, en ik bewaar al mijn veiligheidsspullen in een kleine, nette bak in mijn bureau. Een opbergdoos is geweldig om in je jaszak of tas te bewaren, op je bijzettafeltje, in de hoek met een kopje thee of koffie, of in je studententas. Wanneer je aan een belangrijk project werkt, zul je blij zijn dat je het hebt. En als dat project voorbij is en je nog niet aan een nieuw project kunt beginnen, zul je ook blij zijn dat je het hebt!

Ik hoop dat je deze tips voor opbergplannen nuttig vindt voor jezelf of iemand die je kent!

Gebruik sticky note kaartjes – De 220 populariteitspuntensystemen zijn geweldig om te laten zien hoeveel kaartjes er nog over zijn. Maak je eigen sticky note kaartjes en plak ze op. Als uw briefpapierbedrijf kaarten op briefformaat in 8 1/2 x 11 schrijft, gebruik dan uw computer om de letter uit te tekenen (voer uw kaarten niet in de printer, want dan vouwt het papier niet goed en wordt de hele kaart een rommeltje). De afgewerkte kaarten zijn blauw en wit gekleurd zodat ze in een standaard kaarthoes passen. U zult moeten beslissen hoeveel u er in elke opbergdoos wilt doen. Als alternatief kunt u ook zwaar kaartkarton proberen: vellen van 6 1/2 x 5 1/2. Als je iets uit hebt of een jasje hebt met een riem, zal het onpraktisch zijn.

Bewaar je aandenkens in fotolijstjes. Maak kleinere lijstjes voor je film- of sportkaarten. Als er ook andere sportfans bij uw bijeenkomst zijn, zullen uw honkbal- of basketbalfoto’s er echt uitspringen. Bewaar je wedstrijdbal in een exemplaar van het sportkatern van je plaatselijke krant en in goede staat om te gebruiken voor arrangementen nadat de wedstrijd voorbij is. Houd een dagboek bij van uw verzameling. Geweldig om te gebruiken voor kunst en ambachten projecten.